شناسهٔ خبر: 229639 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

تصویب "پویش سرپناه "برای تأمین مسکن دهک‌های ۱ تا ۴ در استان همدان

تامین مسکن استاندار همدان در جلسه شورای تامین مسکن استان بر تصویب " پویش سرپناه" برای جذب کمک های مردمی و خیرین در تامین مسکن دهک های ۱ تا ۴ جامعه تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (همدان) ،حمید ملانوری‌شمسی استاندار همدان، در جلسه شورای تأمین مسکن استان، با اشاره به برگزاری منظم هفتگی این جلسات طی بیش از یک سال اخیر، گفت: پروژه عظیم کوی‌پرواز در همدان، بزرگ‌ترین پروژه نهضت ملی مسکن کشور است و تمرکز اصلی ما بر تکمیل هرچه سریع‌تر این پروژه و همچنین پروژه‌های نیمه‌تمام باقی‌مانده از مسکن‌مهر است.

 وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی حدود ۶۰ درصدی پروژه کوی‌پرواز، افزود: ۱۶۲۳ نفر از متقاضیان واجد شرایط تا هفته دولت به مرحله انتخاب واحد می‌رسند و تسهیلات بانکی مسکن نیز به ۸۵۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

 استاندار همدان با تأکید بر ضرورت نگاه ویژه به دهک‌های یک تا چهار جامعه، از تصویب پویش سرپناه با هدف جذب کمک‌های مردمی و خیرین برای تأمین مسکن مددجویان کمیته امداد و بهزیستی خبر داد و خاطرنشان کرد: کمک بلاعوض این دهک‌ها به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یافته و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه نیز برای این طرح پیش‌بینی شده است.

 ملانوری‌شمسی در پایان با اشاره به محدودیت‌های تأمین زمین در استان همدان به دلیل تراکم جمعیتی و قوانین مربوطه، بر همکاری دستگاه‌های نظارتی و قضایی برای رفع موانع و تسریع در تحویل مسکن به مردم تأکید کرد و گفت: باید خود را جای مردم بگذاریم و دغدغه بزرگ هزینه مسکن را از دوش خانوارها برداریم.